Verzendingsbeleid

Verzenden jullie wereldwijd & hoeveel kost de verzending? Ja - we verzenden wereldwijd. We bieden klanten gratis verzending in de VS en internationaal met tracking. Er zijn GEEN verzendkosten & GEEN omzetbelasting. Hoera! Verzendproces: We gaan direct aan de slag met je bestelling, dus we kunnen geen wijzigingen aanbrengen in een bestelling nadat deze is geplaatst. Er worden alleen kosten in rekening gebracht voor de artikelen die worden verzonden, samen met de toepasselijke verzend- en belastingtarieven. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een verzendbevestiging. Wij verzenden alleen tijdens werkdagen en verzenden niet op zaterdag, zondag of feestdagen. We hebben gemiddeld 1-5 werkdagen nodig om uw bestelling uit te voeren en sommige artikelen kunnen langer duren, vooral rond belangrijke feestdagen (tot 10 dagen), of als uw bestelling populaire artikelen bevat die problemen hebben met de beschikbaarheid van de voorraad. Bestellingen worden verzonden voor levering zodra de beschikbaarheid van de voorraad is bevestigd. Voor bestellingen met meerdere artikelen kunnen producten afzonderlijk worden verzonden en op verschillende datums worden ontvangen vanwege het verschil in de locaties van de productiepartners. Leveringen Zodra uw bestelling is verzonden, is de geschatte levertijd, afhankelijk van uw land of regio, 7 tot 21 werkdagen. Specifieke leveringsdata worden niet verstrekt of gegarandeerd. We bieden de volgende leveringsschattingen, per land, ter referentie: Verenigde Staten: 6-14 dagen Internationale zendingen Canada: 7-15+ dagen Verenigd Koninkrijk: 7-21 dagen Australië: 5-14 dagen Europa: 7-21+ dagen (varieert sterk per importerend land) *Opmerking: de hierboven vermelde dagen zijn slechts schattingen in het bedrijfsleven/werken dagen.

 

Hoewel we er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd wordt afgeleverd, kunnen we niet verantwoordelijk worden gehouden voor omstandigheden buiten onze controle, zoals vereiste post- of douane-inklaringsprocedures, feestdagen, zwaar weer, arbeidsconflicten, protesten, enz. en deze onderbrekingen kunnen vertragingen veroorzaken die verder gaan dan onze oorspronkelijke leveringsschattingen. Taken, belastingen en andere vergoedingen: Internationale zendingen kunnen onderhevig zijn aan invoerbelastingen, invoerrechten en/of inklaringskosten, die worden geheven zodra een zending het land van de ontvanger bereikt. Deze kosten zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de ontvanger. We hebben geen controle over deze kosten, en we kunnen ook niet voorspellen wat ze kunnen zijn. Als een zending wordt geweigerd en geretourneerd, bent u verantwoordelijk voor eventuele invoerbelastingen en gemaakte verzendkosten. Het douanebeleid verschilt sterk per land. Als u vragen heeft, raden we u aan contact op te nemen met uw lokale douanekantoor voor meer informatie. Verkeerd adres Disclaimer: Het is de verantwoordelijkheid van de koper om ervoor te zorgen dat het opgegeven verzendadres correct is voordat hij een bestelling plaatst. We beginnen direct met je bestelling, dus meestal kunnen we geen wijzigingen aanbrengen in een bestelling nadat deze is geplaatst.

 

 

Nee! Je hoeft geen bezorgkosten te betalen!

Ja, je kan gebruik maken van het gratis retourbeleid.

Als je voor 22.00 besteld, wordt het vandaag nog verzonden. Het duurt tussen de 3-5 dagen voordat het pakketje er is.

Je hebt 100% garantie dat je veilig kan betalen, en dat kan ook met IDEAL!

Wij reageren binnen 24 uur en u kunt ons altijd een mail sturen!

Ja kan dat kan zeker! U kunt uw bestelling volgen door het ordernummer in te voeren op de pagina van volg je bestelling (te vinden onderaan en bovenaan de website).